Politica de confidentialitate

– Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental.

– Prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

– Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic „Politica de Confidentialitate”, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul FashionPassion.ro versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

– FashionPassion.ro este proprietatea a SOSU N MIHAIL-ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Craiova, Strada Revolutiei nr. 14, bloc 24, cu numar de ordine in Registrul Comertului F16/464/22.07.2020, cod unic de inregistrare 428135640.

In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs astfel:

– Cand va creati un cont pe FashionPassion.ro, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele, nr de telefon, adresa, datele dvs fiind necesare pentru facturare si livrarea comenzii.

– Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc.

– Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea“Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram Intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs, si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

– Pot exista situatii In care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala.

– Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

• furnizorilor de servicii de curierat;

• furnizorilor de servicii de plata/bancare;

• furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

• furnizorilor de servicii de cercetare de piata;

• societatilor de asigurare;

• furnizorilor de servicii IT;

• altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

– In cazul In care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

– Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

– Transmisia datelor dvs cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocarea se face pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

– Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS.

– In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, In general, sau prin intermendiul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

– Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi In legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

– Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact.

– Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului dvs. FashionPassion.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

– Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum doua luni, cu exceptia cazului In care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum sase luni. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

– Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul In care ar afecta In mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

– Reamintim faptul ca ne puteti contacta in orice moment la adresa de email: [email protected], prin posta sau curier la adresa: Craiova, strada Revolutiei 14, bloc 24, scara 6, apartament 11

Va multumim !