Politica retur

– Orice produs achizitional pe website-ul FashionPassion.ro poate fi returnat in termen de maxim 14 zile calendaristice, prin completare Formularului de Retur.

– ATENTIE!!! Produsul poate fi returnat doar in stare perfecta, doar daca nu a fost purtat/ folosit, nu a fost spalat, in ambalajul original, cu toate etichetele atasate, cu toate accesoriile originale, iar pe colet trebuie sa fie trecut numarul comenzii si codul de retur.

– Contravaloarea produsului returnat poate fi folosita ca voucher de cumparaturi pe website-ul FashionPassion.ro, restituita prin mandat postal, prin transfer bancar în contul indicat sau în contul din care plata a fost facuta.

– Daca returul dumneavoastra a fost acceptat, restituirea contravalorii produsului cumparat se va face in 3-30 zile.

– Doar in cazul produselor de Brand si atunci cand cumparatorul doreste sa returneze produsul fara ca produsul sa fie cu defect evident de fabricatie, produsul comandat este altul decat cel primit, marimea produsului este alta decat cea comandata, contravaloarea returului va fi de 80lei sau puteti aranja dvs transportul coletului pana la adresa depozitului nostru din Italia.

– In cazul in care livrarea esueaza din cauza unei adrese incorecte/ incomplete introduse de cumparator sau a unui refuz al cumparatorului, atunci se va emite o nota de credit pentru acoperirea costurilor de expediere.

– In cazul in care cumparatorul returneaza produsul cu ramburs, coletul va fi refuzat.