Termeni si conditii

Utilizarea FashionPassion.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora. SOSU N MIHAIL-ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Accesul la FashionPassion.ro de catre dumneavoastra se supune capitolului „Termeni si conditii” de ultilizare, implica acceptul dumneavoastra explicit cu privire la acestia si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

– OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

– OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

– Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

-Legea 365/2002 privind comertul electronic

SOSU N MIHAIL-ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe website-ul FashionPassion.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral website-ul, de a reproduce partial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al website-ului FashionPassion.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SOSU N MIHAIL-ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SOSU N MIHAIL-ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul FashionPassion.ro este detinut de catre SOSU N MIHAIL-ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe FashionPassion.ro sunt produse comercializate de SOSU N MIHAIL-ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Mijloace de plata

– Plata cu cardul de credit/ debit personal sau de firma, cardurilor speciale (vacanta, masa, cadou, cultura), business, emise si in afara UE, in deplina siguranta. Procesarea datelor de card se face in siguranta si in conformitate cu „Regulamentul GDPR”, in mod exclusiv pe servere securizate. FashionPassion.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. În cazul alegerii plății prin card de credit/ debit, comanda va fi acceptată spre executare în momentul confirmării rezervării unei sume suficiente în contul bancar al Clientului.

– Plata ramburs la ridicarea coletului, se achita contravaloarea produselor si a transportului in momentul livrarii coletului. In anumite cazuri costul livrarii poate avea valoare 0 ron.

– In cazul vanzarii produselor de Brand, nu se accepta plata la ramburs, ci doar prin card de credit/ debit sau transfer bancar.

– Aveți posibilitatea de a achita și prin transfer bancar.

– Moneda contului in care se face receptia platilor este RON (moneda oficiala a Romaniei), dar cumparatorul poate folosi pentru a cumpara orice valuta acceptata de catre Uniunea Europeana.

Expediere si Livrare

– Comanda este procesata si expediata in intervalul1-3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre FashionPassion.ro, si va fi livrata la destinatie de catre serviciul de curierat rapid in maximum 3-7 zile lucratoare, cu exceptia in care nu intervin alte intarzieri care nu depind de FashionPassion.ro

– Ne rezervam dreptul de a nu expedia comanda catre cumparatorii care nu indeplinesc conditiile de livrare fata de FashionPassion.ro si putem decide sa nu livram catre cumparatorii pe care noi ii consideram ca fiind cu credibilitate scazuta.

Politica Retur

– Orice produs achizitional pe website-ul FashionPassion.ro poate fi returnat in termen de maxim 14 zile calendaristice, prin completare Formularului de Retur.

– ATENTIE!!! Produsul poate fi returnat doar in stare perfecta, doar daca nu a fost purtat/ folosit, nu a fost spalat, in ambalajul original, cu toate etichetele atasate, cu toate accesoriile originale, iar pe colet trebuie sa fie trecut numarul comenzii si codul de retur.

– Contravaloarea produsului returnat poate fi folosita ca voucher de cumparaturi pe website-ul FashionPassion.ro, restituita prin mandat postal, prin transfer bancar în contul indicat sau în contul din care plata a fost facuta.

– Daca returul dumneavoastra a fost acceptat, restituirea contravalorii produsului cumparat se va face in 3-30 zile.

– Costul returului produselor este gratuit, exceptie facand comenzile onorate corect, cu produse de BRAND.

– Doar in cazul produselor de Brand si atunci cand cumparatorul doreste sa faca un retur fara ca produsul sa fie cu defect evident de fabricatie, produsul comandat este altul decat cel primit, marimea produsului este alta decat cea comandata, contravaloarea returului va fi de 80lei sau puteti aranja dvs transportul coletului pana la adresa depozitului nostru din Italia.

– In cazul in care livrarea esueaza din cauza unei adrese incorecte/ incomplete introduse de cumparator sau a unui refuz al cumparatorului, atunci se va emite o nota de credit pentru acoperirea costurilor de expediere.

– In cazul in care cumparatorul returneaza produsul cu ramburs, coletul va fi refuzat.

DATE COMERCIALE

SOSU N MIHAIL-ADRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA

Sediu social: Strada Revolutiei nr. 14, Craiova, Dolj, 200625, Romania

CIF: 42813564

EUID: ROONRC.F16/464/2020

Telefon: +4 0758 305 468

Email: [email protected]

Program: Luni-Vineri / 09:30 – 18:00